0 In Blogg/ Foto/ Portfolio

Skolfotografering Elias & Elton


Skolfotografering med Elias (9 år) och Elton (4,5 år). Mina brorsöner fick ställa upp som modeller när jag skulle provfotografera i min dagljusstudio hemma. Pojkarna var så duktiga, Elton gillar inte att bli fotograferad men han var en kämpe. Tack för att jag fick fotografera er, så himla snällt av dem att ställa upp på fasters idéer.

ERBJUDANDE! Nu släpper jag tider för barnfotografering/skol-/dagisfotografering för barn mellan 2 och 8 år.  Jag erbjuder 20 minuter kostnadsfri fotografering i min hemmastudio i Påarp under vecka 36 & vecka 37. (endast vardagar mellan kl. 10-15) Begränsat antal tider.

Föredrar ni naturligt ljus utomhus som bilderna ovan går det naturligtvis också bra. Bilderna ovan är fotograferade i dagsljus utomhus med en grå husvägg som bakgrund. I hemmastudion har jag enfärgad mörkgrå, vit eller svart bakgrund.

Efter fotograferingen får ni ett urvalsgalleri via webben där ni väljer vilka bilder ni vill köpa, antingen digitalt eller på proffsigt fotopapper. Du betalar bara för de bilder du vill ha, utan köpkrav.

Ett krav är att jag får tillstånd att använda bilderna i min marknadsföring, t.ex. i annonser, via instagram, Facebook eller min hemsida.

Begränsat antal tider, först till kvarn!
Varmt välkommen med din förfrågan på mail charlotta@lingwall.se

Se fler exempel på skolfotografering och bilder i bloggen i det här inlägget: https://lingwall.se/portrattfoto-solstralens-forskola/

Bilder från min hemmastudio finns i inlägget med julfotografering här eller i det här blogginlägget.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply