0 In Foto/ Hemsida/ Portfolio

Porträttfoto / Skolfoto Solstrålens förskola i Påarp

September 2016 hade jag äran att få fotografera skolfoto för Solstrålens förskola i Påarp utanför Helsingborg – gruppbild samt enskilda porträtt och även syskonbilder. Jag fotograferade barnen på skolgården en förmiddag, i naturligt ljus. Det jag älskar med fotografierna på barnen är att de är ärliga, de är precis så här barnen var där och då. Inga konstgjorda leenden eller fejkade miner. Bara sanna ärliga foto – helt enligt min vision varje gång jag tar ett portättfoto.

Här ett urval, det var svårt att välja ett urval bland alla fina foto på härliga barn. Detta var det roligaste uppdraget jag hade under 2016 – ett stort tack för förtroendet att få fotografera era underbara barn!
Tidigare har jag även följt barnen under en dag på förskolan för att fotografera verksamheten. Löpande fotograferar jag även porträttfoto / personalfoto till hemsidan. Ta en titt på www.solbarn.se – jag har även gjort hemsidan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply