0 In Blogg/ Foto

Mot nya utmaningar!

Det kommer att ske lite förändringar i mitt företag. Från och med mars 2018 är jag anställd som marknads koordinator på Magnihill AB på 75%. Tanken är att jag skall ha kvar mitt företag och i den mån det är möjligt tar jag fotouppdrag, för jag älskar att dokumentera och fotografera. Nyhet för i år är att jag vill prova på dokumentär familjefotografering men mer om det i ett annat inlägg.

Fånga ett ögonblick. Berätta en historia. Bevara ett minne.

I mån av tid tar jag fotouppdrag. Jag älskar att fånga ärliga, dokumentära och berättande bilder. Inga konstgjorda leenden. Bara äkta, naturliga bilder med känsla.
Under en barn- & familjefotografering ska det vara mycket bus, skratt och lek. Inga stela poser eller fejkade leenden.

Vi kan ses hemma hos er och föreviga era vardagssysslor, i buset i vardagsrummet eller utomhus. Sommar, vinter, vår eller höst spelar ingen roll, vi skapar och dokumenterar minnen tillsammans. Vid dåligt väder erbjuder jag två kostnadsfria ombokningar.

Läs mer på lingwall.se/foto

Är ni intresserade av en fotografering i vår, när det är som vackrast ute i naturen, så kontakta mig gärna snarast då jag har begränsat med tider

Välkomna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply