0 In Blogg/ Familj/ Foto/ Portfolio

I ett gult hav av rapsfält

_DSC2102-2 _DSC2110 _DSC2124-2 _DSC2139-2 _DSC2152

Mamma! Jag skulle vilja gå ut och ställa mig bland de gula blommorna. Lukta på dem och kanske plocka några. Får jag det? – Johan 3,5 år

Ja, jag tycker bara det är kul när mina pojkar kommer med sådana fina idéer. Det blev en spontan fotosession bland rapsen en gråmulen eftermiddag för någon vecka sedan. (inte många dagar i maj var grå men just den här var väldigt grå)

Nu har blommorna blommat över och försvunnit till Johans besvikelse. Men inget varar för evigt och jag har förklarat att nästa vår blir det precis lika magiskt och vackert gult på fälten runt om i Skåne. Det tyckte Johan var okej, bara jag lovade att fotografera honom igen nästa år.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply