1 In Blogg/ Familj/ Foto/ Portfolio

Alexander


Det är så mycket jag älskar med den här bilden. Jag hade glömt bort att jag tog den i augusti. Nu när jag satt och letade efter andra bilder från ett fotouppdrag så var den plötsligt där.
En Alexander som tittar på mig med sina snälla ögon och sitt fina leende.

Detta är min förstfödde son. Min älskade Alexander, jag är så stolt över honom. Han hade precis fyllt fem år när jag tog bilden. Han älskar att ligga på gräset och titta på molnen. Och ljuset var helt perfekt där han låg. Jag älskar allt med den här bilden och jag är så glad att jag hittade den, att den blev precis så som jag föreställt mig. ♥ Den är så äkta. Den är Alexander.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    { Rania Maria Photography }
    30 september, 2015 at 10:23

    Svar: Tack så mycket Lotta! Ljuset den kvällen var verkligen underbart, jag är glad att jag tog tillvara på det :) Hihi ja det kanske jag borde ;) Så lite så – hoppas du hittar dem där! Åh bor du där? Då borde du verkligen inte ha svårt att få tag på deras must! Den är verkligen grymt god tycker jag. Visst känns det rätt och bra att göra det alltså? Vill verkligen försöka handla mer från mindre, svenska företag <3 Detsamma!

  • Leave a Reply