0 In Blogg/ Foto/ Portfolio

Drop in barnfotografering / skol- / dagisfotografering

Skolfotografering dagisfotografering barnfotograf barnfotografering charlotta lingwall fotograf skåne helsingborg

ERBJUDANDE! Nu släpper jag tider för barnfotografering/skol-/dagisfotografering för barn mellan 2 och 10 år.  Jag erbjuder 20 minuter GRATIS fotografering i min hemmastudio i Påarp under vecka 36 & vecka 37. (endast vardagar mellan kl. 10-15) Begränsat antal tider.

Bilderna ovan är fotograferade i dagsljus utomhus med en grå husvägg som bakgrund. I hemmastudion som har naturligt ljus har jag enfärgad mörkgrå, vit eller svart bakgrund. (se fler exempel på svart bakgrund här: https://lingwall.se/skolfotografering-elias-elton/ )

Efter fotograferingen får ni ett urvalsgalleri via webben där ni väljer vilka bilder ni vill köpa, antingen digitalt eller på proffsigt fotopapper. Du betalar bara för de bilder du vill ha, utan köpkrav.

Ett krav är att jag får tillstånd att använda bilderna i min marknadsföring, t.ex. i annonser, via instagram, Facebook eller min hemsida.

Begränsat antal tider, först till kvarn!
Varmt välkommen med din förfrågan på mail charlotta@lingwall.se

Se fler exempel på skolfotografering och bilder i bloggen i det här inlägget: https://lingwall.se/portrattfoto-solstralens-forskola/

Bilder från min hemmastudio finns i inlägget med julfotografering här eller i det här blogginlägget.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply