Foto, Portfolio

We decor life | Vintervitt

Vintervitt Decor life

Vintervitt Decor life

Vintervitt Decor life

Vintervitt Decor life

Vintervitt Decor life

Vintervitt Decor life

Vintervitt utanför fönstren. Snön faller så fint och rofyllt just nu när jag skriver. Vi fick snö i Helsingborg lagom till temat vintervittDecor life. Vit som snö. Jag älskar snö, har alltid gjort. Vitt. En av mina favoritfärger. Ljus. Vitt. Vitt är basen för mig. Som en vit duk innan man skapar ett konstverk. Herregud vad jag älskar vitt. Ok. Det är nog min absoluta favoritfärg.
Speciellt om man har olika nyanser av vitt. Vitt mot vitt. ♥

Vi har världens busigaste och finaste vita kattunge vars favoritsysselsättning är att hänga i våra vita gardiner. ♥ Jag hade tänkt köpa nya till detta huset för de vi från förra huset är för korta. Men det får nog vänta ett tag känner jag…

Kika in hos Decor Life och se fler inspirerande bidrag på temat Vintervitt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Ulrica 3 februari, 2015 at 03:37

  Vilka underbara bilder :).
  Kissen är ju så himla söt!!

  Kram

 • Emma Thun 3 februari, 2015 at 10:12

  Vilken söt katt! Den svarta pricken så perfekt placerad.
  Och självklart fint bidrag till Decor Life.

 • dayanddream 4 februari, 2015 at 10:10

  Å vilka fina bilder!

 • Leave a Reply