Familj, Foto, iPhone, Portfolio

New shoes

Nya skor

 

Vi brukar köpa uteslutande Kavat-skor till pojkarna. Dels därför att det är ett svenskt bolag men framförallt mest på grund av deras vision och företagspolitik. Köper man ett par skor som håller längre bidrar man inte bara till att hjälpa miljön, ofta blir det också billigare i längden. Många skor som storebror har använt har inte ens varit något slitage på alls när lillebror fått ärva. Och i flera fall har alltså skorna inte passat Johan, då har dom ett bra andrahandsvärde eftersom de ser så nya ut.

I alla fall så har jag länge velat ha ett par Kavat-skor själv. Så jag slog till för ett tag sedan, ett par ekologiska. Jag köper inte skor så ofta till mig själv. När jag väl gör det vill jag att det ska vara några som är hållbara och sköna. Jag hittade fina barnskor från Kavat till pojkarna på Zalando. Eftersom det inte alltid är så himla lätt att få med pojkarna att prova skor i skoaffären så tycker jag det är himla smidigt med fri frakt och fria returer. Bara att mäta fötterna innan, kolla storleksguiden och beställa skorna på nätet istället. Till Alexander blir det ett par Tor och till Johan ett par Myra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Desireé | homeanddesire.se 19 februari, 2014 at 12:09

  Åh. Jag vill också ha ett par såna från Kavat! Har med kikat på dom. Tycker annars det är svårt i skodjungeln till en själv..

 • Desireé | homeanddesire.se 19 februari, 2014 at 12:10

  Här har ju Charlie mindre fötter än Vilmer… Så Vilmers gummistövlar i storlek 23 är ju alldeles för stora! Suck.

 • Madde - Dagarna 19 februari, 2014 at 08:58

  Skor till baren är svårt.
  Ska nog åka förbi Kavat när vi är på landet och kolla i deras butik.

 • Leave a Reply