Foto, iPhone, Portfolio

Mitt bidrag till fotoutställning på Dunkers kulturhus i Helsingborg.

Ett av mina foton kommer att vara med i en fotoutställning på Dunkers kulturhus i Helsingborg mellan den 7-31 mars. En fotoutställning med bara instagramfoton som är tagna (så klart) med mobiltelefonen. I mitt fall iPhone. Fotot kommer vara med i kategorin ”Everyday life” och föreställer Alexander som bygger tågbana med texten: ”Lillebror sover. Jag och storebror bygger tågbana. Jag fortsätter hinka kaffe… Ni ser min plats? Vågat va?”

Kan knappt tro det är sant. Tänk vilken känsla att se ett av sina foton på väggen i en utställning på Dunkers. Inramad och en del av denna fantastiska utställning. Otroligt.

Tävlingen och utställningen har @igersmalmoe på instagram anordnat tillsammans med en rad sponsorer. Tack snälla för att mitt bidrag fick vara med! ♥

Ni som bor i och omkring Helsingborg kan alltså besöka utställningen på Dunkers kulturhus mellan den 7-31 mars. Där är fantastiska bidrag, missa inte utställningen! Tänk att man kan skapa så vacker konst med bara sin mobiltelefon. Se alla underbara bidrag på @igersmalmoe instagram.

————-

Yay! My picture will all be framed and part of the exhibition at Dunkers Kulturhus in March 7-31! I’m so happy I could burst. My first exhibition ever. There are some awesome pictures all taken with a mobilephone. You can create some lovely art just with your android or iPhone. See @igersmalmoe at instagram for more information and inspiration!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • tinajo 24 februari, 2013 at 07:43

  Himlarns jättekul ju – grattis! :-)

 • Victoria Glosemeyer 24 februari, 2013 at 08:30

  Vad roligt, grattis! En bild säger verkligen mera än tusen ord!

 • Dagarna 24 februari, 2013 at 10:57

  Vad kul! Grattis!!!
  Kram

 • Johanna / Fru form o fix 25 februari, 2013 at 11:27

  Vad roligt, grattis!!

 • Mackapär Ulrika 26 februari, 2013 at 10:40

  Men vad kul!! :D
  Jag har en utmärkelse/utmaning till dig, om du är sugen ;)
  http://mackapar.blogspot.se/2013/02/atta-saker-om-mig.html
  Kramis

  • Lotta 28 februari, 2013 at 10:41

   Tack fina Ulrika! :heart: Jag har sett och tänkt svara. Försökte kommentera men blogspot ville inte hos dig. :( Så nu gör jag ett nytt försök snart. Jag antar utmaningen i nästa inlägg.

   Kram! :heart:

 • sanna 26 februari, 2013 at 02:51

  Hej och grattis!

  Jag har just hittat hit, då jag googlade på att skriva ut instagram bilder vilket resulterade i att det nu är ett paket från stickygram på väg till mig :) så tack tack för att du delade med dig.
  Och nu får du mig att åka till kulturhuset i Helsingborg med :).
  Stort grattis! Det är du värd, jag har suttit och scrollat mig igenom vad jag anar är början av massor med bilder och inlägg, dina bilder är så fina!
  Ha en bra dag/sanna

 • Leave a Reply