Foto, Portfolio

Mackapär Ulrika

130809

Den där känslan när man klickar med någon direkt och det känns som att man känt varandra hela livet fast det är första gången man träffas. Precis så var det för mig när jag träffade fina Ulrika för första gången. Vilken fin vän hon är och jag är så glad att våra vägar korsats.

I förra veckan åkte jag och Alexander hem till Ulrika och pojkarna. (Jämngamla med Johan och Alexander) Vi har så mycket gemensamt förutom det. Vi har bland annat bott på samma gata i samma stad vid exakt samma tillfälle. Hur otroligt är inte det? Och att vi sedan några år senare skulle träffas via bloggen och instagram. ♥

Tänk vad nätet är underbart! Man lär känna så många människor som man annars inte skulle haft någon kontakt med.

Fina Ulrika med sina pojkar. Jag och Alexander åkte hem till dem en varm sommardag och vilken underbar förmiddag vi fick tillsammans! Direkt när jag kom in i deras varma och personliga hem fick jag en känsla av att det var precis så fint om inte mycket finare än på alla bilder som jag sett i Mackapär-bloggen.

Fler bilder från vårt besök kommer lite senare. Här ser ni en liten preview på Ulrika och Olle. Så mycket kärlek och en genuin varm känsla i hela hemmet och jag hoppas den känslan lyser igenom i alla bilder jag tog. ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Mackapär Ulrika 9 augusti, 2013 at 06:43

  Men Lotta! Jag vet inte om jag ska rodna eller gråta lite lyckotårar. Både och kanske. Oj vad glad jag blir för dina ord, jag känner precis lika dant <3
  Känner också en sån himla tacksamhet för vilka fina bekantskaper man kan göra med fina människor som troligtvis aldrig hade hänt utan bloggen. Vi lyckades ju aldrig springa på varandra på vår gata i Helsingborg t.ex! :)
  Ser fram emot massa kul tillsammans med dig och pojkarna framöver. Kram!

 • Mackapär Ulrika 9 augusti, 2013 at 06:44

  Och – det ska bli roligt att se vårt hem med dina ögon!

 • Petra/Popetotrora 9 augusti, 2013 at 09:45

  Ja, visst är det roligt, härligt och otroligt att man kan träffa nya vänner genom blogg och ig! Det hade jag aldrig trott när jag började blogga men hade jag vetat hade jag såklart börjat tidigare. :)

 • mariaemb. 10 augusti, 2013 at 09:38

  Ja, det är verkligen fint vad bloggandet kan föra med sig! Tack, jag behövde få tänka på det nu när bloggandet ligger lite (en underdrift)nere för min del. Så kul att ni hittat varandra och ser fram emot dina bilder!

  Stor kram!

 • Leave a Reply