Blogg, Foto, iPhone, Portfolio

Lite bloggkärlek & en fantastisk workshop


Igår var jag på min första workshop någonsin. För första gången sedan jag fick barnen gjorde jag något för mig själv… något som jag kunde åka iväg på ensam över en dag. Och det var det roligaste jag gjort på länge. Det behövde jag verkligen!

Inspirerad från topp till tå inser jag att jag inte kan stänga bloggen. Jag har alldeles för mycket kreativitet inom mig att visa och få utlopp för. Det får bli lite så där med bloggen, att ibland bloggar jag. Sänka kraven. Göra det när jag tycker det är kul, för min egen skull. Och för att kunna gå tillbaka och ta en titt på vad jag gjorde den där våren 2011 när Alexander 8 månader.

Gårdagens workshop hos inspirerande Sonja på Dagmar’s Kitchen var tydligen precis det jag behövde. En hel dag fylld med inspiration, fototips och matstyling.
Underbart att få träffa likasinnade och bara kunna prata om det man gillar under en hel dag. Härlig workshop!
Tack alla för en fantastisk dag. (just nu bjuder jag bara på några iphone bilder, kommer visa många fler senare )

Att få se två proffs (Sonja & Linda) av matstyling arbeta var verkligen en fröjd. Så himla kul att Linda (callmecupcake.se) var där, det var en stor bonus. Jag har alltid imponerats av hennes fantastiska skapelser och hennes vackra foto. Så himla kul att träffa henne irl.

Ta en titt på hennes blogg om ni har missat den!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Nina 25 maj, 2014 at 11:07

  Wehoo vad glad jag blir!

 • Jessica 25 maj, 2014 at 11:58

  Va härligt att läsa! =)

 • Sonja {Dagmar's Kitchen} 26 maj, 2014 at 10:13

  Hej Lotta! Och tack för att du kom i lördags. Vad glad jag blir att du blev inspirerad och till och med peppad att fortsätta blogga. Jättekul!! Blogga på och gör det för att det är kul och för att du på bloggen får chansen att vara kreativ på dina egna villkor. Kram och lycka till

 • Den där Victoria 26 maj, 2014 at 12:53

  Härligt att du hittat inspiration till att blogga igen.

 • Linda Griffin 26 maj, 2014 at 09:46

  Vilka underbara bilder!! Och härligt att du fortsätter blogga! Jag tycker inte heller det är lika roligt att blogga, instagram har tagit över mer och mer och tiden att följa bloggar har minimerats. Det gör att inspiration till eget bloggande försvunnit…tyvärr. Trist!

 • Mackapär Ulrika 31 maj, 2014 at 10:11

  Fy vad kul det måste ha varit! Det får du berätta om när vi ses, utan kids :)

 • Terese 8 juni, 2014 at 08:06

  å yes! kul att du beslutade dig för att hänga kvar!!!
  ser väldigt kul ut det där…

 • Sofia - Strawberry Dreams 16 juni, 2014 at 11:56

  Men vilken fin blogg jag hittade in till! Och så kanske du håller på att sluta, vilken osis för mig… Snygga bilder hur som helst!

 • Tina Sundling 28 juni, 2014 at 12:00

  ÅH! Glädje glädje glädje !!!!!

 • Leave a Reply