You Might Also Like

6 Comments

 • Pernilla 8 maj, 2013 at 11:13

  Men du gör rätt! Njuter av de fina stunderna i kaoset. För det är stressigt så här mitt i livet. Och den som påstår nåt annat… ljuger nog ;-).

  Har du förresten testat mindfulness med iphone app? Funkar tom på världens mest rastlösa (och skeptiska) person som mig….!

 • Dagarna 8 maj, 2013 at 12:28

  Tyvärr så är det väldigt många som bara vill visa allt bra & positivt.
  Nä fram med mer verklighetsbloggar. Blir mer glad att se att andra har lite stökigt hemma också. Inte det perfekta hemmet utan ett handavtryck trots 3 småbarn.

 • Johanna / Fru form o fix 8 maj, 2013 at 07:38

  Det är så fint med alla vitsippor nu! Jag gav mig ut med barnen förra veckan och skulle fota. Tyvärr var vi inte ensamma bland blommorna, utan det kryllade av myror… Och kortet i kameran blev fullt efter en bild. :-) Nytt försök en annan dag kanske!

 • Mackapär Ulrika 8 maj, 2013 at 08:35

  Jag vet, och jag håller med. Läser bara bloggar som jag får en positiv känsla i magen av, andra skippar jag, hur fina de än är. Det kan bli för fint också.
  Och kaoset syns ju verkligen inte i bilderna, det ser så fridfullt och mysigt ut, så det kanske är precis lika kaosigt hos ”perfekta familjen” ;)
  Kram och hoppas på en fin helg till dig och killarna!

 • Mackapär Ulrika 8 maj, 2013 at 08:36

  PS: Första bilden – magisk! Borde förstoras upp stort och pryda en vägg i ett äldre hus på landet ;)

 • Annah 8 maj, 2013 at 10:12

  haha, du skulle se hur det ser ut hemma hos oss nu. totalt kaos ;) Men så håller vi på och göra iordning lite här och där, så det blir väl bättre i slutändan. Men jag håller helt klart med dig och jag läser inte heller så mycket perfekta bloggar längre.

  Ha en fin helg!

  Kramar

 • Leave a Reply